De vernieuwde stylinglijn van Redken is nu verkrijgbaar bij ons New Diamond Oil zorgt voor een boost van versteviging en glans in het haar. Betere kleuning en flink steviger haar De complete stylinglijn van Four Reasons nu ook verkrijgbaar bij ons Ook voor de heren zijn er speficieke producten verkrijgbaar voor juiste verzorging en styling

Studio Hem&Haar is uw kapsalon in Nieuwe-Tonge


- 6 dagen per week geopend - Inloop zonder afspraak mogelijk - Nieuwste trends en producten - Haal&Breng service ouderen - Redken ambassadeur

Studio Hem&Haar draagt het felbegeerde REDKEN-ambassadeurschap.

Bij Studio Hem&Haar staan de producten van REDKEN centraal.
Redken haarverzorging en styling behoort tot de beste haarproducten ter wereld. Winnaar van de hairstylist's favoriete "professionele haarproducten producent award", voor het 7de jaar aan een stuk! De combinatie van wetenschap, de expertise van Redken stylisten en de passie voor fashion vormen de identiteit van Redken.

Naast een mooi kapsel en een goede onderhoud is het van belang dat de conditie van het haar en hoofdhuid in evenwicht zijn. Alle producten bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn dierproefvrij.
REDKEN doet wat het beloofd!

Op het gebied van kleur wordt bij Mooi gewerkt met REDKEN verf- en kleur spoeling. REDKEN verf bevat minder ammoniak en de kleurspoeling hebben een PH-waarde van 3.5 en 5.5 wat de natuurlijke balans van uw haar ten goede komt. Deze kleurproducten zorgen voor kwaliteit, creativiteit, maximaal kleur behoudt en een schitterende glans!

Loop gerust eens binnen bij Studio Hem&Haar en laat u adviseren over wat REDKEN met uw haar kan doen!

              

Om goede professionele stylingproducten voor iedereen betaalbaar te houden hebben we ook de mooie stylinglijn van FourReasons aan ons assortiment toegevoegd. Een eigentijds merk met vlotte uitstraling en absoluut doet wat het zegt. Op onze FaceBookpagina delen we ook hoe deze producten het beste in te zetten om een mooie look te realiseren.

Op deze manier zorgen we dat er voor ieder wat wils is, zonder aan kwaliteit in te hoeven leveren.